0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

ZIMA PROĐE, LETO JOŠ DALEKO: Gde će Adrijen Rabio?

Objavljeno: 12.02.19 u 21:36

Zvala ga je Barselona, ponizio je Totenhem, tužio Pari Sen Žermen – gde će na kraju završiti Adrijen Rabio?

Rabio je ove zime dovođen u vezu sa velikim brojem klubova, ali nakon zimskog prelaznog roka jedino je jasno – Francuz na leto definitivno napušta Pari Sen Žermen. Sve druge opcije su, prema poslednjim informacijama, otvorene.

Rabio je pre nekoliko nedelja prema pisanju medija u Francuskoj i Španiji praktično dogovorio prelazak u Barselonu, ali su priče od tada utihnule. Zainteresovan je i Totenhem, ali je uskoro bivši fudbaler „svetaca“ istakao da je „Totenhem ispod njegovih kvaliteta“.

Potom su kao moguće destinacije u prvi plan iskočili Arsenal, za „tobdžijama“ i Liverpul, a poslednja ekipa koja navodno želi Rabioa u svojim redovima je Mančester Junajted.

U narednih nekoliko nedelja očekuje nas sigurno veliki broj informacija o interesovanju klubova širom Evrope za sjajnog vezistu, ali gde će na kraju završiti saznaćemo najverovatnije tek po završetku sezone.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter