0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

SVE U ZNAKU SALE: Fudbalskom Evropom će naredna tri dana bar na minut zavladati muk

Objavljeno: 12.02.19 u 19:13

Nedelja pred nama, bar kada je reč o fudbalu, proćiće u znaku tragično nastradalog fudbalera Kardifa Emilijana Sale.

Pad aviona u Lamanš zavio je ‘bubamaru’ u crno. U avionskoj nesreći život je izgubio nesuđeni fudbaler Kardifa Emilijano Sala. Njegovo telo pronađeno je tek 17 dana kasnije. Poslednju poštu Argenticu su već odali bivši klub Nant i nesuđeni Kardif, a sada će im se priključiti i UEFA. Naime, Evropska kuća fudbala donela je odluku da svi mečevi Lige šampiona i Lige Evrope ove nedelje počnu minutom ćutanja.

– U ime svih iz UEFA želeo bih da iskažem najiskrenije saučešće porodici i prijateljima nastradalog Emilijana Sale. Veoma sam tužan što je oduzet jedan mlad život i pozivam sve navijače širom Evrope da mu odaju poštovanje u danima koji slede – napisao je u svojoj poruci prvi čovek UEFA, Aleksandar Čeferin.

Takođe, sve ekipe mogu ako žele tokom ove nedelje da oko rukava nose crnu traku u znak žalosti za tragično nastradalim Emilijanom Salom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter