0
Evropske lige

Vladimir Ivić (FOTO: HotSport)

HOTSPORT SAZNAJE: Jedan od najtalentovanijih srpskih trenera nalazi se ‘na meti’ šampiona Belgije!

Objavljeno: 12.02.19 u 18:59

Talentovani strateg nalazi se veoma blizu novog angažmana.

Sjajni rezultati u Grčkoj i Izraelu su dokaz rada trenera koji je na ceni, a moguć je odlazak u centar Evrope

Podigao je PAOK kada su bili u krizi, beležio pobede u Grčkoj i osvojio trofej Kupa zbog čega je proglašen za trenera godine, a od leta Vladimir Ivić ‘gazi’ sa Makabijem iz Tel Aviva. Pre nekoliko sezona poznati stručnjak Oskar Garsoja se iz Izraela preselio u veliki klub, a sličan put mogao bi da ima mladi srpski stručnjak, koji čak 22 meca nije poražen sa žuto-plavima, te se njegovoj ekipi smeši nova titula šampiona. Posao je ‘završen’ pošto tim na čijem je golu i Predrag Rajković beži prvom pratiocu Makabiju iz Haife čak dvadeset bodova. Završni čin sledi u nastavku sezone, a kako HotSport saznaje za našeg trenera interesovanje je pokazao Briž.

FOTO: STARSPORT

Belgijski velikan upao je u seriju loših rezultata posle zimskog raspusta, te čelnici kluba razmišljaju da povuku radikalan potez i dovedu Ivića bez obzira na ugovor koji ima u Izraelu. Sa bivšim igračem Partizana član stručnog štaba u ulozi prvog pomoćnika je Miloš Veselinović, koji je predvodio Javor, Radnik i Voždovac i saradnju imaju još iz solunskih dana. Ostaje da se sačeka, ali svakako da je Ivić ‘na ceni’ i posle Hrvata Leka, možda palica bude uručena Srbinu u centru Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter