0
Domaći fudbal

ŽFK RAD I ZEMUN PROMOVIŠU FER-PLEJ: Radovke izgubile, ali ulepšale fotografiju šampionkama (FOTO)

Objavljeno: 11.02.19 u 18:27

Fudbalerke Rada učestvovale su na međunarodnom turniru u Rekovcu gde su osvojile drugo mesto iza ekipe Zemuna. 

Turnir je  odigran u mestu kraj Kragujevca, u organizaciji ŽFK Levač. Na njemu je učestvovalo četrnaest ekipa, a u finalu su snage odmerile fudbalerke Zemuna i Rada

Zemun je slavio sa 1:0, a učesnice na meču poslale su poruku da se i takmičarski mečevi mogu završiti druženjem i uz prijateljsku notu. 

Funkcionerka i fudbalerka Rada Jelena Polić je nakon finalnog meča rekla da iako je Rad izgubio kući su se vratile sa osmehom. 

– Izgubile jesmo, ali nam nije žao. Zemun je bio bolji i radovale smo se zajedno sa njima nakon meča. ŽFK Rad i Zemun se međusobno poštuju jer se radi o zdravim kolektivima, to nas čini drugačijim od drugih, ističe Polić

Fudbalerke Rada često su u prošlosti učestvovale u humanitarnim i društvenim akcijama. Neke od njih su Andreini dani u Nišu, a takođe su fudbalerke sa Banjice učestvovale u roze oktobru kako bi podigle svest o raku dojke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter