0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Dan kada možete i da odmorite svoje TV prijemnike

Objavljeno: 11.02.19 u 08:45

Ne baš bogat sportski dan je pred nama, ali narednih dana slede Liga šampiona, Liga Evrope i košarkaški ‘Kup Radivoja Koraća’.

Ljubitelji sporta danas mogu da odmore, sem onih koji baš vole da pogledaju svaki meč Premijer lige ili Primere. Kada je reč o Premijer ligi čeka nas poslednja utakmica 26. kola između Vulvsa i Njukasla. Čini se da su ‘vukovi’ sada mnogo bliži pobedi, mada i ‘svrake’ traže svoje bodove u želji da pobegnu sa mesta koje je odmah iznad crte za ispadanje. Meč se igra od 21 čas na Sport klubu jedan.

Kada je reč o španskoj Primeri tu nas čeka dvoboj Alavesa i Levantea. Domaćin bi u slučaju trijumfa mogao ozbiljno da se uključi u borbu za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Prenos je na Sport klubu tri od 21 čas.

Sport klub nam danas donosi ATP turniru u Roterdamu, VTA turnir u Dohi, kao i tursku i rusku košarku. Derbi igraju Himki i Lokomotiva Kuban.

Arena Sport donosi poslednji duel 19. kola ABA lige između Igokee i Olimpije. Taj meč igra se od 18 časova, dok odmah posle toga sledi emisija ‘U obruču’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter