0
Evrokupovi

OLE GUNAR SOLSKJER: Ne postoji bolji momenat za utakmicu protiv Pari Sen Žermena

Objavljeno: 11.02.19 u 18:18

Liga šampiona se nastavlja sutra, a derbi osmine finala će igrati Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Menadžer ‘crvenih đavola’ Ole Gunar Solskjer smatra da njegov tim ima šansu protiv francuskog giganta, najviše zbog forme koju pokazuje u poslednje vreme.

– Pružili smo sebi najbolju moguću priliku za uspeh samo zbog načina na koji dočekujemo ovu utakmicu. Samouvereni smo, pronašli smo pravi tim i pravu igru. Imamo i rezultate. Izgledamo kao ozbiljna ekipa i znamo kako moramo da pristupamo obavezama. Ako nekada postoji pravo vreme za ovakvu utakmicu onda je to sigurno ovaj trenutak. Radujemo se ovom izazovu, i navijači i grači se podjednako raduju ovakvim noćima u Ligi šampiona, jer su posebne – rekao je Norvežanin.

Dobro se seća svojih utakmica u formi igrača, a posebno se osvrnuo na veliku pobedu nad rimskom ‘vučicom’ o kojoj se u Engleskoj i dalje priča.

– Moja poslednja velika u Ligi šampiona bila je u aprilu 2007. godine u pobedi nad Romom od 7:1. Bila je to tipična fudbalska noć na Old Trafordu. Izgubili smo prvi meč tamo sa 2:1, a menadžer (Aleks Ferguson) je bio srećan posle utakmice. Rekao nam je da ćemo ih pobediti u revanšu, znao je naše kvalitete. Želim i da moji igrači budu svesni svojih kvaliteta i podjednako kao i moja generacija tada uđu sutra u okršaj sa PSŽ. Samo tako imamo šansu – zaključio je Ole Gunar Solskjer.

Utakmica se igra sutra uveče od 21 sat na popularnom ‘teatru snova’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter