0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUTRO NAKON PRIPREMA: Vreme je za odlaske, iz Zvezde otišla četvorica! Sledeći na redu Kafu?

Objavljeno: 10.02.19 u 10:25

Procenjeno je da mladi igrači neće imati minutažu u najboljem timu Zvezde, a čeka se rasplet sa još jednim strancem.

Sinoć se ekipa Crvene zvezde vratila sa priprema u Antaliji, a ispred svlačionice imali su doček navijača sa kojim su zajednički najavili pohod u drugom delu sezone.

Sledi slobodan dan i zatim završni čin priprema pred premijeru sa Vojvodinom koja je zakazana za subotu od 16 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Trener Vladan Milojević je odlučio da smanji igrački kadara tako da do kraja sezone na pozjmicu u filijalu Grafičar odlaze: Aleksandar Stanković, Veljko Nikolić i Jug Stanojev, koji su i jesenas nastupali za beogradskog trećeligaša. Njima će se pridružiti Aleksa Terzić pošto Milan Rodić ostaje, i na toj poziciji je i Stefan Hajdin.

Kako saznaje HotSport crveno-beli pokušavaju da reše status Džonatana Kafua. Brazilac je trenirao sa pomoćnim trenerom Ivicom Momčilovićem u Beogradu, a spominje se da postoje šanse da ode na pozajmicu do 30. juna, kada ponovo postaje član Bordoa.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter