0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

JIRGEN KLOP: Vežite pojaseve, polećemo!

Objavljeno: 09.02.19 u 11:54

Liverpul danas od 16 sati igra protiv Bornmuta u okviru 26. kola Premijer lige, a Jirgen Klop je imao zanimljivu najavu tog meča.

‘Crveni’ će juriti trijumf kako bi se vratili na prvo mesto Premijer lige, iako bi im za to bio dovoljan i bod, koji ih ipak ne bi zadovoljio.

– Ne vidim to što oni navodno mogu da pročitaju na našim licima. Kada sam pričao sa sudijom na meču sa Vest Hemom, rekli su, Jirgen je sada nervozan. Nisam. Znao sam od početka da će ovo biti teška borba i evo nas. Spremite se. Vežite pojaseve, polećemo! – rekao je Klop u svom stilu.

Kako ističe nemački stručnjak, problem njegove ekipe su prekidi.

– Na poslednje tri utakmice primali smo golove posle prekida. Protiv Kristal palasa, Lestera i Vest Hema, ali siguran sam da i dalje imamo najbolju statistiku kada je reč o odbrani prekida. Lude brojke. U ranoj fazi sezone imali smo 1:0 i niz prekida za protvnika. Ništa od svega, bili smo fokusirani, jaki, a sad nam se desilo da padnemo tri puta – poručio je Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter