2
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEDA

VELJKO SIMIĆ: Prava provera protiv ekipe zrele evropskih takmičenja

Objavljeno: 08.02.19 u 17:31

Simić je odigrao drugo poluvreme pripremne utakmice protiv Maribora.

Specijalni izveštač iz Beleka – Darko Noveski

Crvena zvezda je slavila u poslednjoj, petor proveri rezultatom 1:0 u Beleku.

Strelac jedinog gola bio je Marko Marin u 79. minutu utakmice. Na poluvremenu je Aleksu Vukanovića u igri zamenio Veljko Simić i odigrao dobrih 45 minuta.

– Prvo poluvreme nismo ušli dobro, kraj je priprema i ne čudi što su ‘teške noge’. Drugo smo odigrali mnogo bolje. Maribor je dobra ekipa, prava evropska i vidi se da igraju Ligu šampiona i Ligu Evrope. Važna pobeda koja pokazuje da smo spremni za nastavak prvenstva, poručio je Veljko Simić.

0
0

2 Komentara

  1. Ako je ovo generalna proba pred prvenstvo, onda ona nije uspela, pogotovo prema prikazanom u prvom poluvremenu! Čista konfekcija! Tu nije bilo ništa od igre, samo neko otaljavanje! Video sam u ekipi Maribora da imaju bolje bekove nego mi! Mislim da će nam bekovi (iz prvog poluvremena) biti najslabiji deo ekipe! Pa, naši bekovi nisu u stanju da pošalju jedan jedini upotrebljivi centaršut! To je za brigu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Slažem se sa Veljkom Simićem da je Maribor bio prava provera, ali Zvezda nije dobro igrala! Bila je to jedna jalova igra Zvezde, praktično bez stvorene šanse a imamo odlične, izvanredne igrače! Tu nešto ne štima! Već je i kraj priprema i trebao se u igri Zvezde videti neki pomak u odnosu na one katastrofalne partije koje je Zvezda prikazala u LŠ! Ali, i ne može se bolje očekivati kada su u timu oni isti igrači koji su nas ojadili u LŠ, svojom sporošču i tehničkom inferiornošću! Da je npr. Lalatoviću imati ovakav izbor brzih igrača, on bi sa ovom ekipom Zvezde bio među prvih pet u Evropi! Lalatoviću ne bi igrali spori i neborbeni igrači! Lalatović poseduje ličnu harizmu i motivisao bi igrače da igraju brzo, snažno i borbeno, isto kao što radi Ćolo Simeone u Atletiku, iz Madrida!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter