0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Pomeren ‘večiti derbi’, Ivanić obavio lekarske preglede, Matić ‘pobegao’ u Vojvodinu

Objavljeno: 07.02.19 u 23:31

Buran sportski dan je iza nas. Fokus domaće javnosti bio je na Zvezdi i Partizanu, ali i sudiji Bošku Đokiću koji je završio karijeru.

Crvenu zvezdu od novog pojačanja deli samo potpis. Mirko Ivanić stigao je u Beograd i rano jutros obavio zakazane lekarske preglede. Ugovor za crnogorskog reprezentativca je spreman i ostalo je samo da stavi potpis, koji će ga vezati za Ljutice Bogdana naredne 3 godine. Takođe su poznati i svi detalji njegovog transfera iz Bate Borisov.

Sudija iz Užica Nenad Đokić iznenadno je završio karijeru, objavljeno je danas. Kako je odluka došla iznenada, tako je ona za sobom povukla i niz spekulacija koje se navode kao ključni razlog.

Ove zime sudija Đokić izgubio je pravo da na svom dresu nosi značku FIFA-e i to bi mogao da bude ključni uzrok njegove odluke. Đokića navijači iz Humske neće pamtiti po dobru. On se nalazio iza gola u 158. derbiju u spornoj situaciji kada je signalizirao Danilu Grujiću da prizna gol Ričmonda Boaćija

Došlo je i do promene termina odigravanja 159. večitog derbija. Utakmica sezone za crno-bele biće odigrana 2. marta, umesto 27. februara. Neće biti pomeren samo večiti derbi, već će se celo kolo igrati u subotu, a ne u sredu kako je ranije isplanirano kalendarom takmičenja

Ekipa sa Dušanovca najavila je dolazak Bojana Matića, a nekadašnji fudbaler Mačve, koji je već bio viđen u dresu zmajeva, sezonu će nastaviti u Vojvodini koja ga je „ukrala“ pre potpisa ugovora sa ekipom Voždovca. Osim begstva Matića u tabor Vojvodine, Voždovac je iza sebe ove zime imao odličan prelazni rok. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter