4
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 FK Partizan-Pocetak Prolecnih Priprema Beograd, 09.01.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MIRKOVIĆ ‘ZAGRMEO’ NA KRAJU PRIPREMA: Ovo je za zaborav!

Objavljeno: 07.02.19 u 18:40

Trener Partizana Zoran Mirković razočaran je ponašanjem pojedinih igrača na poslednjoj pripremnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku.

Partizan je u ‘generalnoj probi’ savladao Mladost iz Doboj Kaknja rezultatom 2:0, ali to ne zadovoljava šefa struke crno-belih koji je poručio jasno i glasno: ‘Moramo mnogo bolje!’

– Igra za zaborav! Moramo mnogo bolje. A kad sumiram dve sedmice u Turskoj pokazali smo na nekim utakmicama model kako bi trebalo da igramo, a ovo danas je bilo kako ne bi trebalo – rekao je Mirković posle meča.

Partizan je danas zaradio nova dva crvena kartona, dobili su ih Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš, a ukupno je bilo pet isključenja tokom priprema u Turskoj.

– Igrač Partizana mora da zna kako se ponaša. I na terenu i van njega ne predstavlja samo sebe, već i klub, tako da ćemo razgovarati i na tu temu. Možemo sve da prebacimo na nervozu, ali moraju fudbaleri da imaju samokontrolu. Ipak igramo fudbal, a ne neki drugi sport – poručio je Mirković.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter