4
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

MITAR MRKELA POTVRDIO: Ivanić potpisuje do kraja dana! Poznato da li odlaze Ben i Marin

Objavljeno: 06.02.19 u 10:18

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, na predstavljanju Milana Gajića potvrdio je da će crveno-beli do kraja dana dobiti još jedno veliko pojačanje.

(Od izveštača HotSporta iz Beleka, Darka Noveskog)

Kako smo pre nekih sat vremena najaviliMirko Ivanić će pojačati Crvenu zvezdu:

– Ostali su sitni detalji, do kraja dana Ivanić će biti fudbaler Crvene zvezde. Oko finansijskih detalja morate da pitate generalnog direktora Zvezdana Terzića. Ivanić nam se neće priključiti u Turskoj, iako je ovde sa BATE-om, realno je da nam se priključi u Beogradu, otkrio je Mrkela.

Navijače zanima i status El Fardu Bena, Marka Marina…

– Za nas je prelazni rok završen i neće biti više pojačanja. Ponuda za Kafua nema, kao ni za Marina i Bena. Neka tržišta su još uvek otvorena, ponuda za neke druge igrače ima, dodao je Mrkela.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Vi, gospodine Mrkela kažete da nije bilo ponuda za Bena! Budite realni pa recite da li bi ste se, vi da ste vlasnik ili direktor nekog kluba, interesovali za Bena, posle onakvih njegovih katastrofalnih partija koje je prikazao u grupnoj fazi LŠ?! Ne zaboravite da je grupna faza LŠ bila svojevrsni filter za svakog igrača! Šta je Ben pokazao u LŠ?! Apsolutno ništa! Samo je trčkarao levo-desno, odbijajući se o ramena fizički superiornijih protivnika i stalno padao po terenu! Izveo bi po neki aut, bez vidljivog uspeha u prodorima, razigravanju saigrača! I takav će igrač imati i dalje unapred zagarantovano mesto u timu Zvezde! Ovo sa Benom u timu Zvezde mi liči na neku iluzionističku seansu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam kakvi ce biti finansiski detalji, ali prica se u carsiji da se 30.000 evra za gajica deli na tri dela…osovina iz ofk beograda

    0
    0
    Odgovori
    • Jel’ Kafuu treba dati još jednu šansu, da još malko krši klupsku disciplinu, da trenira kad i kako on hoće, kako se ponašao i do sada! Ovaj “kapitalac” treba da služi Zvezdi za nauk, da ubuduće ne dovodi igrače iz Brazila, na osnovu časne reči menadžera! Ubuduće, svaki “kapitalac” afričkog porekla treba da prođe prethodnu proveru od barem 3 utakmice! Kafu prema onome šta je pružio u Zvezdi, ne bi pojačao ni FK Opanak, iz Gornjeg Gajtana! Napisati mu avionsku kartu u jednom pravcu, i da ga više nikada ne vidimo!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter