1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JUČE POTPISAO, DANAS SE PRIKLJUČIO EKIPI: Gajić bodri Zvezdu protiv Rabotničkog (FOTO)

Objavljeno: 05.02.19 u 16:31

Desni bek juče je potpisao ugovor sa crveno-belima.

Milan Gajić poslednje je pojačanje koje je do sada stiglo u Ljutice Bogdana.

Nakon što se rastao sa francuskim Bordom godinu i po dana pre isteka ugovora, talentovani desni bek pojačao je šampiona Srbije. Sa novim klubom on je potpisao ugovor na tri i po godine, a već danas pridružio se ekipi u Antaliji. Gajić se pozdravio sa novim saigračima i trenerom Milojevićem, te se preseleio na tribine kako bi gledao meč koji crveno-beli igraju protiv Rabotničkog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gajić se pridružio novim saigračima u Antaliji i došao je da posmatra meč sa Rabotničkim 🔴⚪🙌 #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on


Standarndni član mlade reprezentacije trebalo bi da dodatno pojača konkurenciju u zadnjoj liniji tima. Za mesto u timu on će se boriti sa Filipom Stojkovićem koji je do sada bio standardan na toj poziciji i Markom Gobeljićem, koji je povremeno igrao na tom mestu.

0
0

1 Komentara

  1. Konačno su ovi iz Zvezde shvatili da Stojkovića moraju skloniti iz tima, pa su brže bolje doveli Gajića, što je sasvim u redu, jer Stojković u timu, to je opasnost neslućenih razmera! Videli smo kako je igrao spori i tehnički inferiorni Stojković, u LŠ!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter