0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

ODMOR I OPORAVAK: Nakon iscrpljujućeg dana, opuštanje u Vojvodini

Objavljeno: 04.02.19 u 13:55

Dan za odmor i oporavak u taboru Vojvodine na pripremama.

Posle jučerašnje dve odigrane utakmice, u kojima su pobedili ekipu Čikserede Mierkuree Siuk i igrali nerešeno protiv ruskog Jeniseja, fudbaleri Vojvodine danas pre podne odradili su lakši trening oporavka na terenu hotela ‘Titanik Deluks Golf Belek’.

To će ujedno biti jedina aktivnost crveno-belih za danas, s obzirom na to da im je, posle ručka, šef stručnog štaba Vojvodine dao slobodno vreme za odmor i razonodu. Već sutra, Vošine prvotimce očekuju dva nova jaka treninga.

Zdravstvena situacija u taboru Vojvodine za sada je dobra, pošto niko od igrača nema ozbiljnijih problema sa povredama. Napadač Seku Kone polako ulazi u željeni ritam i moguće je da će već i pre povratka u Novi Sad početi da radi istim intenzitetom kao i ostali saigrači.

Na lakše povrede, doktoru Vladimiru Čolakoviću požalili su se Eze Vinsent, koji je dobio udarac na utakmici protiv Jeniseja, kao i mladi Mihajlo Nešković, koji zbog toga nije nastupio ni na jednom od dva jučerašnja meča, ali oni će najverovatnije već sutra moći da treniraju redovno sa ostatkom ekipe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter