0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJA SE TREND: Još jedan bivši napadač Zvezde ima novi klub u Hrvatskoj!

Objavljeno: 04.02.19 u 17:28

Iskusni fudbaler ima novi klub.

Dosta toga izdešavalo se u samom finišu prelaznog roka kada su u pitanju hrvatski klubovi.

Naime, treidesettrogodišnji Đorđe Rakić karijeru će nastaviti u Lokomotivi iz Zagreba. Nakon četiri godine provedene u Kini gde je igrao za Žingdoao i Žejđijang odlučio je da se ponovo vrati na ‘stari kontinent’. Sa novim klubom Rakić je ugovor potpisao ugovor do kraja sezone, pošto je tom timu bio neophodan špic.

Ovo je samo još jedan tim na listi onih za koje je nastupao srpski napadač. Pre odlaska u Kinu, on je nosio crveno-beli dres kluba iz Ljtuice Bogdana, a pre toga igrao je i za Al Arabiju i Al Garafi iz Katara, Minhen 1860, Ređinu, Salzburg, u koji je prešao iz redova ‘romantičara’ sa Karaburme. Takođe, on je sa mladom reprezetnacijom 2007. godine osvojio drugo mesto na Evropskom prvenstvu u Holandiji.

FOTO: STARSPORT

Ovim transferom nastavljen je trend odlazaka srpskih igrača u Hrvatsku. Tako će Rakić igrati poritv Komnena Andrića koji je prešao nešto ranije u Dinamo, ili protiv Kaluđerovića, Ćuluma i Tatomirovića koji su u redovima Intera iz zaprešića. MIlenković je u Rudešu, a Vidović u Slaven Belupu… Prelazni rok u ovoj zemlji traje do 15. februara, pa nije nemoguće da još neki naš igrač karijeru nastavi u elitnom rangu tamošnjeg fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter