3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GAJIĆ NAKON POTPISIVANJA: Ponosan sam što samo postao deo crveno-bele porodice!

Objavljeno: 04.02.19 u 19:59

Igrački kadar Crvene zvezde je postao jači za Milana Gajića, talentovanog desnog beka koji je u Ljutice Bogdana stigao iz Bordoa.

Novi član crveno-bele porodice već sutra će se priključiti saigračima u Turskoj.

Član mlade reprezentacije Srbije, Milan Gajić je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na dve i po godine, a o ostalim detaljima ugovora nešto ranije pisao je naš portal.

– U prethodnom periodu, može se reći i godinama, kružila je priča kako trebam da se vratim u Srbiju, da dođem u Zvezdu. Na kraju, za moj rođendan, sa malim zakašnjenjem, ostvarila se i ta želja, kako kluba tako i mene lično. Presrećan sam, teško je naći prave reči, potpis je probudio pozitivne emocije, ponosan sam što sam postao deo crveno-bele familije, neskrivajući zadovoljstvo istakao je Gajić.

FOTO: Privatna arhiva

Povratak u Srbiju, iz perspektive novajlije u crveno-belim redovima, predstavlja novi izazov i korak napred u karijeri.

– Tri i po godine provedene u inostranstvu sam iskoristio da prikupim iskustvo i u pravom trenutku dolazim u Zvezdu, kao formiran, zreo igrač, iako imam samo 23 godine. Cilj i želja su mi da osvajam titule i trofeje sa Zvezdom kao i da iz godine u godinu budemo učesnici evropskih takmičenja, pre svega Lige šampiona. Pun sam entuzijazma i želje da obradujem srpsku i zvezdašku javnost.

Gajić će u Ljutice Bogdana imati priliku da ponovo sarađuje sa saigračem Srđanom Babićem i trenerom Milanom Kosanovićem koji su bili deo reprezentacije Srbije koja je na Novom Zelandu osvojila svetsku krunu.

– Razgovarao sam sa dosta igrača, pre svega sa Babićem, poznajem i stručni štab, sa nekima sam sarađivao u reprezentaciji, sa drugima se poznajem iz OFK Beograda. Jeste da je novi klub, ali su mi ljudi poznati. Siguran sam da ću se lako i brzo uklopiti. Osećam da sam spreman da iznesem teret i pritisak koji nosi Zvezdina veličina i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano angažmanom, rekao je Gajić.

(VIDEO:YouTube/Crvena zvezda)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter