0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

DEGENEK ‘VRBOVAO’ SVETSKU ZVEZDU: Špic Al Hilala je nakon samo par dana postao ‘vatreni Delija’! (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.19 u 00:00

Reprezentativac Australije odlično se snašao u novom klubu.

Nakon sjajna polusezone u Ljutice Bogdana, Miloš Degenek je napustio Beograd i prešao u Al Hilal.

Od trenutka kada je stigao u redove Crvene zvezde iz japanske Jokohame, štoper je kupio srca navijača svojim dobrim partijama i borbenošću. Tome je dodatno doprinela i njegova uloga u revanšu protiv Salcburga, u kojoj je sa dve asistencije bio jedan od najzaslužnijih za istorijski plasman u Ligu šampiona od tog momenta između njega i pristalica Crvene zvezde rodila se ‘ljubav za sva vremena’.

I pored toga što je sada daleko od Srbije i od Crvene zvezde, on ne prestaje da iskazuje ljubav prema klubu, ali i da je širi. Tako je svog novog saigrača, Bafetimbija Gomisa naučio da uzvikuje Zvezdine parole. Kako se u tome snašao nekadašnji napadač Marseja, Svonsija, Galatasaraja i brojnih drugih timova možete videti na snimku:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milošu Degeneku je trebalo samo par dana u Rijadu da ‘vrbuje’ jedno poznato fudbalsko ime, i Bafetimbi Gomis @bafetimbigomis je sada uz @crvenazvezdafk

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Francuski internacionalac je prethodnog leta stigao u klub iz Saudijske Arabije. Čelnici Al Hilala tokom ovog prelaznog roka igrački kadar su dodatno pojačali igračima sa ‘starog kontinenta’, pa je tako pored Degeneka stigao i Đovinko, ali i novi trener Zoran Mamić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter