0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

VOŠA SILNA PROTIV PREMIJERLIGAŠA: Krivokapić – Možemo da se nosimo sa najboljima

Objavljeno: 03.02.19 u 18:21

Posle remija njegovog tima sa Jenisejom, šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da je to bila izuzetno jaka provera za crveno-bele.

Vojvodina je danas igrala nerešeno 2:2 (1:1) protiv Jeniseja, u prijateljskom meču odigranom u Beleku.

– Pre svega, moram da istaknem to da smo se namerili na jednog jakog protivnika i ovo je bila izuzetna jaka provera za nas. Bila je dobra utakmica, sa mnogo tempa i mnogo tvrde igre. Opet smo imali pobedu u rukama, ali ponovile su nam se neke boljke od ranije, pa smo olako primili gol nakon vođstva. Posle dugog pogotka, kao da smo se malo uplašili, ali generalno gledano, približavamo se kraju priprema i, po mom mišljenju, ekipa je delovala malo umorno. No, i pored toga, uspeli smo da pariramo jednom kvalitetnom rivalu – kaže Krivokapić.

S obzirom na to da je Jenisej član ruske Premijer lige, nema sumnje da je ovo do sada bila najteža utakmica za Vošu tokom priprema.

– Naš rival je to i pokazao svojim kvalitetom, a za naše momke je bilo jako važno to da vide da mogu da se nose i sa takvim igračima kao što su fudbaleri Jeniseja, koji igraju u veoma jakoj ligi. Posmatrajući čitav današnji dan, mogu biti zadovoljan, a ovakav program ćemo imati još jednom pre nego što napustimo Belek. Takođe, osim te male povrede Đuričina, drugih problema tog tipa nemamo, što je za mene najvažnije u ovom trenutku – ističe Krivokapić.

I na ovom meču, on je uvideo dobre i loše stvari u igri svoje ekipe.

– Raduje me to što sam, analizom dosadašnjih mečeva, uvideo da smo stvorili neki sistem koji funkcioniše i koji je prepoznatljiv iz utakmice u utakmicu, bez obzira na to ko je na terenu. Videli smo danas da ekipa koja je igrala ranije, igrala je na identičan način kao i ova što je nastupila protiv Jeniseja, što mi je izuzetno važno – rekao je Krivokapić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter