0
Domaći fudbal

SERIJI A: Bez pobednika u srpskom derbiju, Đuričić strelac (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.19 u 18:09

U podnevnim časovima odigrane su još dve utakmice Serije A. Fiorentina nije uspela da nošena na krilima pobede u Kupu Italije savlada Udineze, a treći remi u isto toliko mečeva viđen je i u Đenovi.
Tri utakmice završene su bez pobednika u prepodnevnim i popodnevnim mečevima Serije A, nažalost mnogih navijača.

Fiorentina je gostovala Udinezeu, gosti nisu uspeli da potvrde dobru igru iz kupa i nastave pozitivnu seriju na novom gostovanju u prvenstvu. Prvo poluvreme završeno je bez golova. Drugo su bolje otvorili domaći fudbaleri i Udine je poveo već nakon 11 minuta igre, strelac gola bio je Jens Striger Larsen. Primljeni gol nije uzdrmao Fiorentinu koja je imala kontrolu igre tokom meča i, već u 65. minutu uspeli su izabranici Stefana Pjolija golom Edimilsona Fernandeza da dođu do izjednačenja i konačnog rezultata. 

Treći meč odigrali su Đenova i Sasuolo. Sa jedne strane Darko Lazić i Ivan Radovanović,  sa druge se našao Filip Đuričić.

Uzbuđenja na meču bilo je u prvom poluvremenu, a tada su pali i golovi. Poveo je Sasuolo golom našeg internacionalca Filipa Đuričića u 28. minutu. Crno-zeleni su iskoristili grešku Đenove i povukli po desnoj strani, lopta je u šesnaestercu došla do Manuela Lokatelija, a on je  poslao loptu na levu stranu usamljenom Đuriću koji je doneo vođstvo svom timu. Antonio Sanabrija je doneo izjednačenje Đenovi u 41. minutu. Ispostavilo se da je to konačan rezultat meča. 

Serija A, 22. kolo
nedelja
SPAL – Torino 0:0 
Đenova – Sasuolo 1:1 (1:1) (Antonio Sanabrija 41 – Filip Đuričić 28)
Udineze – Fiorentina 1:1 (O:0) (Edimilson Fernandez 65 – Jens Strajger Larsen 56)
Inter – Bolonja
Roma – Milan

subota
Empoli – Kjevo 2:2 (1:2) (Kaputo 45+2, 52 – Đakerini 31, Stepinski 45+1)
Napoli – Sampdorija 3:0 (2:0) (Milik 25, Insinje 26, Verdi 89)
Juventus – Parma 3:3 (1:0) (Ronaldo 36, 66, Rugani 62 – Barilja 64, Žervinjo 74, 90+3)

ponedeljak
19.00 Frozinone – Lacio
21.00 Kaljari – Atalanta

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter