1
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN/Instagram

REZULTATI POTRAGE: Pronađen avion Emilijana Sale!

Objavljeno: 03.02.19 u 22:31

Kako prenose ‘ostrvski’ mediji pronađen je avion.

Letelicu je radar izgubio 22 januara, a ona je danas pronađena na dnu kanala La Manš.

Kako piše britanski ‘Skaj‘ avion koji je tog dana nestao, danas je pronađen, ali i dalje nema ni traga ni glasa od fudbalera Emilijana Sale, odnosno pilota Dejvida Ajbotsona. Pre samo nekoliko dana pronađeni su pojedini delovi, a danas pošto je pokernuta i istraga pod vodom pronađen je i ostatak letelice. Međutim, šanse da su njih dvojica preživeli pad aviona su kako vreme odmiče sve manje.

Podsetimo, dvadesetosmogodišnji Sala je trebalo da otputuje u Kardif i pridruži se novim saigračima u Premijer ligi. Međutim, avion kojim je on leteo iz Nanta za Vels nestao je 22. januara. Potraga je započeta istog dana, ali nije pronađeno ništa od tragova na prostoru od skoro dve hiljade milja.

Vlasti su nakon toga zatvorile istragu i obustavile potragu, ali je porodica fudbalera uz pomoć drugih igrača, kao i klubova uspela da prikupi sredstva i započne samostalnu istragu.

0
0

1 Komentara

  1. Neverovatno!Zasto od starta potrage za avionom i Salom i Ibotsonom nije krenula smerom kao sada.Kao sto se vidi,vrlo brzo je pronadjen avion jer je krenula podvodna potraga!Jako sam razocaran citavim pristupom u resavanju ove nesrece.Cini se da je za dva zivota sve sada kasno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter