0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

IZ NOVOG SADA NA ‘KROV’: Lazar Arsić novo pojačanje Voždovca

Objavljeno: 03.02.19 u 11:28

Prelazni rok u redovima Zmajeva još nije završen, štaviše, ulazi u interesantnu završnicu u kojoj Voždovac dovodi ozbiljna pojačanja.

Nakon što se pre samo dva dana ekipi na pripremama u Antaliji pridružio Dragoljub Srnić, koji je već u prvoj utakmici pokazao da će biti ozbiljno pojačanje, put Turske je krenuo i Lazar Arsić koji je postao novi igrač Voždovca.

Arsić je potpisao ugovor sa klubom na 18 meseci i danas se pridružuje ekipi koja je na pripremama u Antaliji, u kojoj će ostati sve do 8. februara.

Direktor Goran Grkinić zadovoljan je novim pojačanjem i ističe da je Arsić angažovan na veliku želju šefa stručnog štaba.

– Kao sportski direktor tu sam da se ispuni vizija Šefa stručnog štaba o tome kako tim treba da izgleda, i drago mi je da smo nakon Srnića angažovali i Arsića jer su obojica bili velika želja šefa Aničića. Tim polako dobija završnu strukturu i napad na plej of ostaje imperativ i glavni cilj u nastavku sezone. Sve ovo dobija još više na težini kada znamo da je Lazar imao ponude od dosta inostranih i domaćih klubova, ali se ipak odlučio da dođe u Voždovac jer je prepoznao našu viziju, i zbog toga sam posebno srećan – jasan je Grkinić.

Novi ‘zmaj’ ne krije zadovoljstvo dolaskom u ‘na krov’ i ističe da je igranje za Voždovac bila njegova velika želja.

– Presrećan sam što smo se dogovorili u vezi mog dolaska u klub. Pregovori nisu dugo trajali, moja je velika želja bila da zaigram u Voždovcu. Svi dobro znamo da je klub jako dobro organizovan i to je bila jedna od prelomnih tačaka pri odabiru nove sredine – zadovoljan je Arsić izborom nove sredine i otkriva da su ambicije za nastavak sezone najveće moguće.

– Voždovac je klub za visoke domete i plasman u plej of nam je svima imperativ. Poznajem dosta igrača iz tima, tako da mislim da će period prilagođavanja biti jako kratak i jedva čekam da zaigram u nastavku sezone.

Arsić je peto pojačanje ‘zmajeva’ ove zime, a pre njega u Voždovac su tokom zimskog prelaznog roka pristigli iskusni Predrag Sikimić i Dušan Matović, kao i Dragoljub Srnić i Strahinja Bošnjak, što dokazuje visoke ambicije Voždovca u nastavku sezone.

Voždovac će biti na pripremama u Turskoj do 08. februara, a sledeća kontrola utakmica očekuje ih u ponedeljak 4. februara sa japanskim Šonan Belmareom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter