4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDA ‘VRATILA DUG’: Bivši ‘dželat’ Ludogorec razbijen u Beleku!

Objavljeno: 02.02.19 u 16:50

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i treću pobedu u trećoj utakmici na pripremama u Antaliji, ovog puta nad Ludogorecom rezultatom 3:1 (2:0).

Posle dve lake i sigurne pobede u prva dva meča, na red je došao ozbiljan protivnik, stari dužnik Crvene zvezde, pa je, bez obzira što se radi o prijateljskom meču, malo ‘igrala’ i motivacija.

Znatno veću želju crveno-beli pokazali su kroz bolju pas igru, agresivnije momente na sredini terena i u defanzivi, a pošto je pristup bio takav, nisu izostali ni golovi.

Bugarski tim je prvi put kapitulirao u 33. minutu, kada je Erik Jirka odlično centrirao desnom nogom sa leve strane, pa El Fardu Benu nije bilo teško da u mrežu sprovede loptu koja ga je pogodila pravo u glavu.

Do kraja prvog poluvremena prednost je duplirana, a to je učinio Ričmond Boaći. Uspeo je da dobru akciju i asistenciju Milana Rodića pretvori u velikih 2:0 za Zvezdu.

Ludogorec je smanjio zaostatak posle devet minuta igre u nastavku. Tada je Vanderson odigrao dupli pas sa Nedjelkovim i onda maestralno loptu punom nogom zakucao u mrežu Borjana.

Ali Zvezda se nije zadovoljila tim rezultatom, te nije želela da brani rezultat, već je napala. I nagrađena je novim golom u 72. minutu, a ovog puta strelac je bio Milan Pavkov.

Posle igre sa Jovančićem sjajno je zatresao mrežu Ilieva za konačnih 3:1. Zvezda igra sve bolje u Beleku, forma ide uzlaznom putanjom i to je ono što raduje sve navijače posle polovine odrađenih priprema u turskom Beleku.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić (od 46. Stojković), Milunović (od 60. Savić), Babić, Rodić – Jovičić (od 46. Čaušić), Jovančić, Ben (od 65. Ebisilio), Marin (od 60. Simić), Jirka (od 60. Vukanović) – Boaći (od 60. Pavkov).

LUDOGOREC: Iliev, Grigore, Moci, Međelkov, Sisinjo, Goravski, Đakov, Marselinjo, Vanderson, Popa, Kešeru.

0
0

4 Komentara

  1. Šteta što nema Melega u ovako razbijenoj veznoj liniji, u kojoj „dominiraju“ isluženi stranci i veterani!!!? Sa ovakom vezom loše nam se piše…

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se sa Matketom! Ako budu igrali Ben i Ebesilio, loše nam se piše! Melega su poslali na pozajmicu a ostavili su fizički inferiornog Bena, koji stalno pada i odbija se od igrača protivnika! Treba ga što pre prodati, ali ko će kupiti 31-no godišnjeg fizički slabašnog Bena! On može otići samo u drugu ligu Kine! Nije napravio ni jedan potez vredan pažnje a gol je dao tako što ga je Jirka pogodio u trepavicu, na 4-5 m od gola, gde su ga igrači Ludogoreca ostavili potpuno samoga! Ista je situacija I sa Boaćijem! I pored toga što smo pobedili Ludogorec, protivnik je imao veći posed lopte! Ovo ne sme da zaboravi Milojević!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ko će da objasni ovome da Pavkov mora da igra!? Da je vrhunski golgeter kakav se rađa 1 u sto godina. Kakav Boakiye, Ben, Stojiljko, Jovelja… ne mogu da mu vodu nose!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter