0
Fudbal

ŽESTOK MEČ NA OKINAVI: Partizanovac ‘razbio’ Fernanda Toresa! (FOTO)

Objavljeno: 02.02.19 u 11:41

Nekadašnji napadač Partizana, Rada i Radničkog iz Niša Nemanja Kojić na pripremama sa novim timom imao je prilike  da odmeri snage sa nekada jednim od najboljih fudbalera Fernandom Toresom. 

Nemanja Kojić je pojačao ekipu Tokio Verdi, a nekadašnji reprezentativac Španije se nalazi u Sagan Tosi

Obe ekipe pripremaju se na ostrvu Okinawa, te su odmerili snage, a priliku da se oproba protiv najboljih imao je i Nemanja Kojić. Lozničanin je dobio prvo poluvreme, ali je na kraju slavio ipak Fernando Tores čija ekipa je dobila utakmicu sa 2:1. 

Kojić je za Hotsport rekao da mu je drago što je imao prilike da upozna Toresa, koji je po njegovim rečima prizeman momak. 

– Nalazimo se na pripremama i danas smo odigrali prijateljsku protiv Toresove Sagan Tose. Prvo poluvreme pripalo je meni, a drugo njemu. U pripremnim mečevima pobede nisu najbitnije, bitno je podizanje fizičke spreme i upoznavanje sa novim sistemom. Tores je veoma fin momak, posle utakmice proveli smo malo vremena zajedno i upoznao me je sa onim šta me očekuje, po njegovim rečima u Japanu se igra veoma dobar fudbal, rekao je za Hotsport Nemanja Kojić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter