0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

FLEŠ IZ BELEKA: Ronaldo nije prošao probu u Vojvodini

Objavljeno: 02.02.19 u 11:25

Fudbaleri Vojvodine danas pre podne odradili su novi trening na pripremama u Beleku. Nakon perioda vrlo loših vremenskih uslova, sunce je danas ponovo obasjalo antalijsku regiju i donelo temperaturu od idealnih 16 stepeni.

Crveno-beli su to iskoristili za dobar i naporan rad, tokom kojeg su, posle vežbanja u teretani, na terenu hotela „Titanik Deluks Golf Belek“ radili najviše na popravljanju realizacije i rešavanju situacija „jedan na jedan“ i „dva na jedan“. Usled povrede zadnje lože, Liberijac Seku Kone je trenirao samo u teretani, dok su Aleksandar Mesarović i golman Nikola Simić trenirali zajedno sa ostalim saigračima i bez problema izdržali sve napore.

Na današnjem treningu Vojvodine nije bilo Ekvadorca Ronalda Vilje, koji se u proteklih nekoliko dana nalazio na probi u redovima „stare dame“. Naime, nakon razgovora šefa stručnog štaba Radovana Krivokapića sa članovima sportskog sektora kluba, odlučeno je da mu ipak ne bude ponuđen profesionalni ugovor, te je on danas razdužio opremu Vojvodine i uskoro treba da ode na novu probu, ovoga puta u makedonski Rabotnički. Stav FK Vojvodina je takav da se na poziciju napadača može angažovati samo fudbaler koji bi svojim igrama odmah mogao da donese dodatni kvalitet crveno-belima, a u slučaju Vilje, iako postoji saglasnost da poseduje određeni talenat, konstatovano je da bi mu ipak bilo potrebno vreme da dostigne svoj puni potencijal, te je iz tog razloga odlučeno da se klub za sada osloni na napadače koje već ima u svom kadru.

Već danas popodne, fudbaleri Vojvodine odradiće novi trening, dok će sutra, podeljeni u dve grupe, crveno-beli imati po jedan trening i jednu utakmicu. Od 11 časova po srpskom vremenu, crveno-beli će se sastati sa ekipom Čiksereda Mierkurea Siuk iz Rumunije, članom tamošnje treće lige, dok će igračima od kojih se za sada očekuje da budu nosioci igre „stare dame“ u prolećnom delu prvenstva, od 15 časova po srpskom vremenu protivnik biti Jenisej iz Krasnojarska, trenutno poslednji tim na tabeli Premijer lige Rusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter