0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

VOJVODINA PUNOM PAROM: Posle treninga i utakmica, stigla nagrada od Krivokapića za igrače

Objavljeno: 01.02.19 u 12:28

Posle jučerašnje utakmice i pobede nad ekipom Zaglebja iz Lubina, fudbaleri Vojvodine danas prepodne odradili su novi trening na pripremama u Beleku.

Na terenu hotela ‘Titanik Deluks Golf Belek’, igrači su, nakon uvodnog zagrevanja, radili na vežbama što brže reakcije nakon oduzete lopte, što je nešto na čemu insistira šef stručnog štaba Radovan Krivokapić, a potom se prešlo i na igru na dva gola na skraćenom terenu. S obzirom na to da je, nakon isteka vremena predviđenog za igru, rezultat bio nerešen, na kraju se prešlo i na izvođenje penala.

Igrači koji su juče protiv Zaglebja odigrali po 75 minuta, danas su imali nešto drugačiji raspored, s obzirom na to da su, pod nadzorom kondicionih trenera Aleksandra Jankovića i Milovana Kneževića, najpre radili u teretani, a potom imali i lakši trening oporavka na terenu hotela u kojem su smešteni.

Usled lakših povreda, smanjenim intenzitetom danas su trenirali Aleksandar Mesarović, Seku Kone i golman Nikola Simić, ali očekuje se da će se sva trojica vrlo brzo uključiti u pun trenažni proces.

Zadovoljan načinom na koji se odnose prema svojim obavezama, disciplinom i sveukupnom atmosferom na pripremama, ali i dobrim igrama na do sada odigranim prijateljskim utakmicama, šef stručnog štaba Radovan Krivokapić odlučio je da danas igračima omogući slobodno popodne, pa je, posle ručka, planiran fakultativni odlazak u šoping u obližnju Antaliju, udaljenu tridesetak kilometara od Beleka.

Već od sutra, crveno-beli će ponovo biti u ritmu od po dva treninga dnevno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter