4
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Crvena Zvezda from left Sasa Zdjelar Armin Djerlek Marko Jankovic Nemanja Miletic Beograd, 23.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PREOKRET U POSLEDNJI ČAS: Ipak ništa od transfera, fudbaler ostaje u Partizanu!

Objavljeno: 01.02.19 u 00:05

Iako je bilo najavljeno da je prelazak skoro izvestan, od toga neće biti ništa.

Kako je ranije danas najavljeno, Nemanja G. Miletić je trebalo da Humsku zameni Francuskom i zaduži opremu Lensa, ali prema pisanju beogradskih medija, od toga neće biti ništa.

Naime, francuski drugoligaš je Miletića želeo da pozajmi bez naknade, dok su crno-beli tražili sto hiljada evra. Kako nijedna strana nije odustala, bek Partizana će i na proleće biti deo tima Zorana Mirkovića, sem ukoliko ne dođe do promene u poslednjim minutima prelaznog roka, ili ne postigne dogovor sa klubom iz neke zemlje u kojjo prelazni rok još uvek traje.

0
0

4 Komentara

  1. Ovaj ILIEV nije ni za Beogradsku pijacu da nekome krompir proda. Kako vise ne vidite da ste glavni problem Partizana ti i VVV odlazite vise i usrecite Partizan, a valja da i vlast napusti svoje radno mesto u drzavi da se nepomaze zvezdi koja je bruka srbije u evropi, nova vlast za bolju fudbalsku srbiju, katanac zvezdi za bolje JSL. URADITE TO I VIDECETE BAR ZA NIJANSU BOLJE. ZASIGURNO.

    0
    0
    Odgovori
  2. MA NIKO GA NECE. MI
    NEMAMO TRI KVALITETNA
    IGRACA. A UPRAVA NAM JE
    NAJSLABIJA U LIGU. I MI
    HOCEMO REZULTATE. MARS
    BRE SVI IZ PARTIZANA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter