0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BOMBA IZA PONOĆI: Ranijeri doveo još jednog Srbina u Fulam! Sklopljen tandem koji je ‘harao’ u Partizanu, i to na Mitrovićevu preporuku

Objavljeno: 01.02.19 u 08:18

Od noćas tim sa Krejven Kotidž ima još jednog srpskog internacionalca u svojim redovima.

Radi se o Lazaru Markoviću koji je u Fulam prešao iz Liverpula.

Posle skoro pet godina i transfera od kog je Benfika zaradila 25 miliona evra, Marković napušta Liverpul i seli se u Fulam kao pojačanje Klaudija Ranijerija, i to na preporuku nekadašnjeg saigrača iz Partizana i reprezentacije, Aleksandra Mitrović – kako pišu tamošnji mediji.

Fulam je kasno iza ponoći ozvaničio ovaj transfer pošto se čekalo na overu u FA Engleske jer je i dokumentacija poslata nešto kasnije. Marković u Fulam stiže kao slobodan igrač, a ugovor je potpisao do kraja sezone.

Marković je karijeru počeo u Partizanu, odakle je 2013. prešao u Benfiku. Zatim je usledio transfer u Liverpul u kom se nije naigrao, pa je išao na pozajmice u Fenerbahče, Sporting, Hal i Anderleht. Letos nije napuštao Enfild ali nije odigrao nijedan minut u timu Jirgena Klopa, već je formu održavao u rezervnom timu Liverpula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter