5
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

VELIKI TRANSFER: Jedno od najvećih pojačanja već napušta Partizan i pojačava ‘evropskog dželata’ crno-belih?!

Objavljeno: 31.01.19 u 15:22

Već nakon odigrane polusezone u Humskoj mogao bi da usledi novi transfer.

Goran Zakarić se pokazao kao jedno od najvećih pojačanja Partizana prošlog leta, a sada se nazali na izlaznim vratima crno-belih.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao bi da pojača Bešiktaš pošto je interesovanje za njega pokazao Šenol Guneš, turski strateg. Zakarić je ove sezone odigrao 180 minuta protiv Bešiktaša u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a upisao je i asistenciju u remiju protiv crno-belih kada je rezultat bio 1:1.

Ono što trenutno koči realizaciju posla jeste visina obeštećenja koje Partizan traži za Zakarića.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. U kojem poznatom klubu je otišao jedan od 5 igrača C.Zvezde, mogu da idu u Arapskim zemljama ili Kini, u Evropi ne mogu igrati jer su to prosečni igrači koji ni na klupi za rezervne igrače ne mogu biti. To je realnost Srpskog fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko su dobri igrači Partizana vidi se po tome što nema još ni jednog kupva koji se nude na tržištu.Zvezda je već prodala 5 igrača.

    0
    0
    Odgovori
  3. Igrač vredi onoliko koliko je neko spreman da ga plati, a ne kolike su nečije želje. To nije stvar navijanja nego tržišta. Napr. Degenek je prodat za 3,6 miliona€,aza Zakarića neće niko platiti ni milion! To su činjenice,a ne prognoze i želje.

    0
    0
    Odgovori
  4. Veoma dobar igrac, bolji od svakog zvezdinog, jedino debelo da plate, pa da od toga Partizan dovede igraca tipa Leonardo. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter