1
Domaći fudbal

PADA ODLUKA: Dan ‘D’ za prodaju veziste Partizana – oglasio se menadžer, na potezu klub…

Objavljeno: 31.01.19 u 10:06

Nema puno vremena da se realizuje ovaj posao.
Ostaje da se utanace detalji, a i da reprezentativac Crne Gore prihvati selidbu u Italiju

Vreme polako curi, ali ima dovoljno sati do kraja prelaznog roka da se složi selidba Marka Jankovića u Spal. Kako je najavio HotSport postoji opcija da reprezentativac Crne Gore se preseli u ‘kalčo’, a danas je dan ‘D’, pošto je krajni rok ponoć. Na licu mesta je menadžer Ivica Pavlović, tako da stižu informaciju iz prve ruke.

FOTO: STARSPORT

– Dogovor sa Spalom nije postignut, a videćemo sledeće korake. Moraju neki detalji da se dogovore i konačnu odluku treba da donesu Partizan i Janković, kaže za HotSport Pavlović.

Pošto polako sledi finiš poslova do zatvaranja ‘pijace’ nije isključeno da se pojavi nova opcija za Jankovića ili nekog drugog igrača, ali je jasno da Spal hoće da izdvoji 1.8 miliona evra!? Pola pripada Olimpijakosu, što je dogovoreno prilikom selidbe u Humsku. Igrač pakuje kofere ili za Italiju ili Antaluju, gde je sutra trebao da se priključi pripremama Partizana. Slobodno vreme do rešenja kompletne situacije, vezista je sinoć iskoristio kako bi bodrio izabranike Andree Trinkijerija na meču Evrokupa protiv Ritasa. Rasplet mora da sačeka nove poteze…

Takođe, on je jutros na društvenoj mreži Instagram okančio fotografiju iz aviona, a u kom smeru je krenuo crnogorski reprezentativac i nekadašnji pitomac Partizanove škole, ostaje da se vidi…

FOTO: PRINTSCREEN
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter