0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUJADIN SAVIĆ: Iznenadilo nas je kako Jirka priča srpski jezik, već peva pesme sa ‘severa’!

Objavljeno: 30.01.19 u 08:00

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić govorio je o novom tandemu u poslednjoj liniji, ali i sve boljem novajliji Eriku Jirki.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Beleka – Darko Noveski)

Gospodario je sa Damijanom Le Talekom ispred svog gola, ali je posle godinu dana saradnje Francuz napustio Beograd. Taman se navikao na Miloša Degeneka, a onda se ove zime australijski reprezentativac preselio u Al Hilal. Sada je na Vujadinu Saviću da se za što kraće vreme uigra sa novajlijom Nemanjom Milunovićem.

– Poslednju utakmicu sam igrao u paru sa Babićem, Milunović je takođe tu, kao i Žule koji je četvrti štoper. Potrebno je vreme da bi se centralni defanzivci uklopili, sa Le Talekom i Degenekom sam se brzo uklopio, verujem da će tako biti i sa Milunovićem ili Babićem. Šef će sigurno rotirati. Nemanja je odličan igrač, to znamo još od utakmica sa BATE-om i baš mi je drago da nas je pojačao – rekao je Vujadin Savić.

 Erik Jirka je za sada pravo otkrovenje, a evo šta nam je o Slovaku otkrio Vujadin Savić.

– Jako je dobar momak, a vrlo brzo na terenu je pokazao da je talentovan igrač, ima neverovatnu brzinu i mislim da će biti veliko pojačanje za nas. Peva već Zvezdine pesme i naučiće nove, tu smo Žule, Čaki, Gobelja i ja. Iznenadio nas je kako priča srpski jezik, sasvim pristojno. Da li će u ‘Gardiste’? Tu se ne ulazi lako.

 Stameni štoper je nedavno produžio ugovor do 2022. godine, a jedna od najvećih želja mu je da postigne ‘prvenac’. Još po mogućstvu da to bude protiv Partizana.

– Najsrećniji bih bio da ga dam u derbiju, potrudiću se da dam gol. Sa ćaletom ne pričam o tome, ali bih možda mogao da potražim savet – zaključio je Vujadin Savić.

Crvena zvezda danas od 15 časova igra drugi prijateljski meč u Beleku, a protivnik je Austrija iz Beča. Prenos možete gledati na našem portalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter