0
Domaći fudbal

IZNENAĐENJE U BELEKU: Legenda Partizana u poseti crno-belima u Antaliji.

Objavljeno: 30.01.19 u 22:00

Nekadašnji miljenik ‘Grobara’ posetio je kamp crno-belih u Beleku. 
U dresu Partizana odigrao je Igor Duljaj preko 150 utakmica, borbenost koja ga je krasila i dalje je u sećanju navijača. Partizan će 3. februara odigrati prijateljsku utakmicu sa Šahtjorom, a pomoćni trener ekipe iz Donjecka posetio je bazu Partizana u Beleku i u razgovoru za PartizanTV govorio o raznim temama. 

– Šahtjor će igrati generalnu probu pred nastavak Lige Evrope protiv Partizana i biće to pravi izazov da vidimo koliko smo spremni pred izazove koji nas očekuju, počeo je Duljaj

U ekipi Partizana dosta je poznatih lica iz igračkih dana Duljaja

– Tu su Saša Ilić, Bata Mirković i još dosta ljud koje poznajem. U Partizanu sam proveo 14 godina, bez obzira što nisam dugo u klubu pratim događaje u klubu svakog slobodnog trenutka, ističe Duljaj. 

Duljaj ističe da je vreme provedeno u Partizanovoj školi fudbala uticalo dosta na njegovu disciplinu i poštovanje protivnika. 

Ciljevi Šahtjora su usmereni ka domaćem šampionatu. 

– Kao i uvek prioritet nam je domaće prvenstvo. Imamo sedam bodova više u odnosu na Dinamo. Sredinom februara čeka nas utakmica protiv Ajntrahta. Želja nam je da prođemo u naredno kolo, kaže Duljaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter