1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BLIZU JE RASTANAK: Partizan ipak prodaje jednog od svojih najboljih igrača

Objavljeno: 30.01.19 u 19:41

Došlo je vreme sa rastanak sa klubom iz Humske.

Ostale samo sitnice da vezista parafira ugovor sa članom elite do juna 2022. godine.

Izgleda da nije kome je rečeno – Saši Zdjelaru i Rikardu Gomešu, već je suđeno Marku Jankoviću da poslednjeg dana prelaznog roka napusti Partizan i preseli se u Italiju. Sledeća destinacija reprezentativca Crne Gore trebalo bi da bude SPAL, koji je pristao da crno-belima plati 1.8 miliona evra!? Ovaj posao se danima odrađivao u gradu ‘Ferarija’, gde je iz Humske otišao pre godinu dana Brazilac Evrton, koji se sada preselio u Ameriku na pozajmicu. U mladom timu je od letos Nikolić, koji je igrao za omladinsku ekipu Partizana, a društvo bi trebalo uskoro da mu pravi Janković ukoliko sutra prihvati ponuđene uslove.

FOTO: STARSPORT

Italijani su mu spremili ugovor na tri i po godine uz godišnju platu od 500.000 evra plus bonuse za nastupe i golove, a pošto nema prepreka ostaje da se sačeka potvrda transfera. Učesnik ‘kalča’ treba da se izbori za opstanak u eliti, a crno-belima će pripasti pola sume 900.000 evra pošto kolač dele sa Olimpijakosom. Ipak, suma nije velika za miran život do leta i moguća je još neka prodaja do polovine februara.

0
0

1 Komentara

  1. Ни овај се неће наиграти у Италији, ако, ипак, не одлучи да остане ,,из љубави према црно-белих боји.“ Живи били, па видели..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter