0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Macva from left Djordje Ivanovic goalkeeper Filip Kljajic Nemanja Nikolic Marc Valiente Sasa Zdjelar Nemanja Miletic Beograd, 14.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZAVRŠENA PRIČA: Francuzi odustali, vezista ostaje u Partizanu!

Objavljeno: 29.01.19 u 09:37

Klubovi su dugo vodili pregovore, a onda su se kupci povukli iz misije pošto nisu hteli da plate više od 600.000 evra.

Pokazalo se „hiljaditi put“ da je posao završen tek kada dođe do potpisa ugovora, a kako saznaje HotSport šanse su minimalne da Bordo kupi od Partizana Sašu Zdjelara, koji će verovatno i drugi deo sezone provesti u Humskoj. Činilo se sredinom januara da će klubovi naći kompromisno rešenje, a da će pored cene od 600.000 evra crno-belima uslediti transfer. Ipak, Francuzi su taktizirali i polako se povukli iz ove misije, dok jé i 300.000 evra (druga polovina pripada Olimpijakosu) završavala posao beogradskoj ekipi da se podele plate igračima, koje kasne iz 2018. godine.

FOTO: STARSPORT

U poslednjim danima prelaznog roka koji se zatvara u većini zemalja 31. janura, šanse su minimalne da Zdjelar promeni klub mada ostaće otvorena još neka tržišta do polovine februara. Sve je izgledniji ostanak tako da trener Zoran Mirković će imati nekoliko rešenja na poziciji zadnjeg veznog pošto na tom mestu konkurišu i reprezentativci Crne Gore Aleksandar Šćekić i Nebojša Kosović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter