1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘UVEK TUČEM NA TERENU’: Upoznajte prvotimca Partizana sa originalnim nadimkom, o njemu će se tek pričati (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.19 u 00:10

Partizanovci su na današnjem meču protiv Slovana iz Libereca mogli da se upoznaju sa novajlijom u prvom timu, mladim štoperom, Strahinjom Pavlovićem.

Partizan je danas poražen od slovačkog tima rezultatom 1:0, ali je igrao u kombinovanom sastavu, gde je svoju šansu između ostalih, dobio i mladi Strahinja Pavlović.

Visoki štoper koji će tek u maju ove godine postati punoletan, danas je pokazao da ima puno potencijala i uz bivšeg defanzivca, a sadašnjeg trenera Zorana Mirkovića, moći će samo da napreduje.

Pavlović inače ima vrlo zanimljiv nadimak ‘Kalaba‘, a kako je sam rekao posle današnjeg meča, ‘tuča’ na terenu, ona fudbalska, mu nije strana.

– Ja uvek tučem, to mi nije strano, i u omladincima tučem – nasmejao se Pavlović.

Generalno, bio je zadovoljan svojom partijom u drugih 45 minuta kada je igrao, i pored poraza minimalnim rezultatom.

– Ovo je tek moja druga utakmica, igrao sam prvo protiv Teleoptika. Zadovoljan sam kako sam odigrao i pored par grešaka, ovo je novo iskustvo za mene. Moram da budem prezadovoljan. Fudbal na seniroskom nivou se mnogo razlikuje od onog u omladinskoj konkurenciji, moraju brzo da se donose odluke, igra je brža, jača. Ovo je bila prava proba, oni su čvrsta, jaka ekipa, nije bilo mnogo pravog fudbala, ali oni su se nešto bolje snašli – rekao je posle meča Pavlović.

Imao je i odličnu šansu posle centaršuta Armina Đerleka.

– Udario sam loptu sa strane, nisam video gde je završila, pogledaću snimak – kaže Pavlović.

Partizanovo poslednje pojačanje je Radivoj Bosić, iz tabora Crvene zvezde, sa kojim se popularni ‘Kalaba‘ odlično poznaje.

– Boske i ja se dugo znamo, igrali smo u reprezentaciji i dobri smo drugari. Želim mu dobrodošlicu i nadam se da će pokazati kvalitet koji ima. Vodili smo dobre bitke dok sam igrao u kadetima Teleoptiku, jednom smo pobedili stariju Zvezdu, jednom izgubili. Igrač je koji zna dosta fudbala, borben je, jak na lopti, mislim da će nam dobro doći – zaključio je Pavlović.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

1 Komentara

  1. Imao sam priliku da Pavlovica gledam uzivo, verujete biće on veliki igrač, podseca dosta na Nemanju Matica sa karakterističnom levicom, savremen igrač snalazi se dobro i u napadu, živi bili pa videli

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter