1
Domaći fudbal

FOTO: Radnički Niš

TONČEV SE NE ŠALI: Fudbaler Rapida iz Beča pojačao Radnički

Objavljeno: 29.01.19 u 17:30

Fudbaleri Radničkog pojačali su se dojučeranjim fudbalerom bečkog Rapida. Uz velike napore prvog čoveka kluba Ivice Tončeva Aleksandar Kostić potpisao je ugovor sa našim klubom.
Kostić je danas i zvanično zadužio opremu novog kluba i uskoro će se priključiti saigračima u Beleku. Uslovi i ambicije koje Radnički ima bile su dovoljna prednost da u oštroj konkurenciji ubede Kostića da dođe na Čair. Talentovani vezista je potpisao ugovor sa Radničkim na 2,5 godine.  

Aleksandar Kostić (23) rođen je 12. oktobra 1995. godine u Beču i austrijski je državljanin. Ovaj vezni fudbaler igra uglavnom na poziciji desnog krila, a dobro se snalazi i na levom boku, kao i na poziciji ofanzivnog veznog. Fudbalsku karijeru započeo je u FK Rapid iz Beča, u kojem je igrao u mlađim selekcijama kluba. Kao senior nastupao je i za bečke klubove WSC (2013 – 2015) i First Vienna (2015-2017), a 2017. godine vraća se u Rapid, gde ostaje do danas.

U protekloj polusezoni je u austrijskoj Bundesligi odigrao 5 mečeva, a zabeležio je nastupe i u Kupu Austrije i kvalifikacijama za Ligu Evrope. Kao član B tima Rapida, protekle jeseni igrao je i u Regionalnoj ligi, trećem po rangu takmičenju u Austriji.

0
0

1 Komentara

  1. TONCEV JE BOLJI OD
    VAZURE I VUCELICA. OVI NASI KILAVI NAPOLJE. NIKAD
    SLABIJA UPRAVA. JADNI SU.
    NEK POVEDU SVOJE VODJE
    SA KOJIM DILUJU I MARS.
    SVE TO NAJURITI. DOKLE
    VISE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter