0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Partizan ostao bez velike želje, Zvezda prodala novog igrača, a Delije čekaju košarkaškog reprezentativca

Objavljeno: 28.01.19 u 23:28

Partizan i Crvena zvezda su odigrali svoje prve utakmice na pripremama u Antaliji, a dan su obeležile i nove transfer priče, kako iz sveta fudbala, tako i košarke.

Počelo je sa ozbiljnim radom u Antaliji, pa su tako oba ‘večita’ rivala danas igrali svoje prve mečeve u Beleku, što je izazvalo pažnju kod navijača oba kluba.

Partizan je poražen od Slovana iz Libereca uz prilično bledu igru izabranika Zorana Mirkovića, dok je Crvena zvezda slavila trijumf protiv nemačkog niželigaša.

Za Partizan je ovaj dan dodatno bio lošiji kada je stigla vest iz komšiluka da je željeno pojačanje u napadu potpisalo za drugi klub. Takođe, napadač crno-belih na pozajmici u Arsenalu iz Tule, Ognjen Ožegović, ispričao je kako je napustio Humsku i za koga, zapravo, navija.

Zvezda je, pak, danas odradila novu prodaju, ovog puta dugogodišnjeg fudbalera, a Delijama je bila i interesantna izjava Branka Jovičića sa priprema u Turskoj.

Kada je reč o košarci, vest dana je naše saznanje da bi umesto Ognjena Kuzmića, drugi srpski reprezentativac mogao da zameni Maika Cirbesa u Crvenoj zvezdi.

Partizan bi za meč protiv Ritasa u sredu mogao da bude znatno pojačan, a dobio je velike pohvale u interesantnom tekstu stranog košarkaškog portala.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter