0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVOLJUB SRNIĆ: Čekam 31. januar, Španija je moj san!

Objavljeno: 28.01.19 u 08:00

Krilni napadač Crvene zvezde Slavoljub Srnić govorio je o mogućem odlasku do kraja janauara, ali i dosadašnjem toku priprema.

Od specijalnog izveštača iz Antalije – Darko Noveski

Sve su glasnije informacije da bi Slavoljub Srnić ove zime mogao da napusti Crvenu zvezdu i preseli se u Španiju ili Tursku. Sam igrač je potvrdio, pregovora se, ali još ništa nije definitivno. Glavnu reč vodi uprava Crvene zvezde (HotSport već pisao o Las Palamasu i neslaganju oko cene), a evo šta je sam igrač kazao na tu temu.

– Ljudi u klubu znaju više informacija od mene, postoji neko interesovanje, videćemo šta će se izdešavati, sve je otvoreno do 31. januara. Što se mene tiče skocentrisan sam na rad u Zvezdi, videćemo šta će se dešavati – počeo je priču Slavoljub Srnić.

Prošle zime je transfer „propao“ u poslednjim minutima, ali se to ispostavilo kao pun pogodak.

– Tako je, prošle godine sam imao neku priču koja nije završena, zato ni sada ne želim o odlasku toliko da pričam. Dosta sam puta rekao da mi nije žao što nisam otišao, bolje je što sam ostao, doživeo sam da sa Zvezdom igram u Ligi šampiona i da pobedim Liverpul.

O novom ugovoru sa crveno-belima pričaće tek posle 31. januara.

– Pričali smo i o produžetku ugovora, ali da sačekamo da se završi prelazni rok. Mogao sam ovog leta da odem kao slobodan igrač, produžio sam ugoovor i ne kajem se

Dolaskom Erika Jirke i Alekse Vukanovića borba za poziciju krilnog napadača biće žestoka.

– Veća je borba, dosta nas je na krilnim pozicijama, borba je velika, ali upoznaliste me do sada i znate da se nikoga ne plašim. Svi su dobri momci i treba da se trude, šef će na kraju odlučiti ko će da igra.

O minutaži ako ostane razgovaraće sa šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem.

– Nisam razgovarao sa šefom, ajde da vidimo šta će se na kraju dogoditi, pa ćemo posle toga sigurno pričati.

Vratili smo se na Las Palams…

– Ceo sam život sanjao da igram u Španiji, možda mi se taj san i ostvari. Prošle godine je bila ta priča sa Ueskom, ali nije došlo do realizacije. Bila je to čudna priča koju ni sam ne mogu da objasnim.

Nedavno je postao otac i sada na sve načine pokušava da ispuni sve obaveze porodičnog života. Ipak, sada u samo mesec dana dva puta je morao daleko od kuće na pripreme, prvo na Kipar, a sada u Tursku.

– Svakodnenvno smo na video vezi, nije to isto kao kad smo zajedno, ali mora tako. Na Kipru smo imali izvanredne uslove, ne znam kakvo će vreme ovde biti, ali tamo je bilo dobro. Odradili smo taj prvi deo i sad nam ovde predstoje utakmice i da se spremimo za nastavak prvenstva.

Ako ode pre leta, a titula se bude slavila na ‘Marakani’, tražiće svoju nagradu.

– Titulu sam već upisao, ako odem tražiću kao Degenek da mi medalju pošalju. Imamo stvarno velike šanse da osvojimo titulu, nadam se i duplu krunu – zaključio je Srnić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter