0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

PRVI TRENING – GOTOV: Sjajna atmosfera u Voždovcu po dolasku u Belek

Objavljeno: 28.01.19 u 14:22

Fudbaleri Voždovca odradili su prvi trening na zimskim pripremama u Beleku.

Sjajno vreme i odlični tereni pružaju fenomenalne uslove za dobar rad, te je zadovoljstvo bilo pristuno na licima fudbalera i celokupnog stručnog štaba.

Prepodnevni trening na terenima kompleksa hotela ‘Belis’ u kom su smešteni fudbaleri Voždovca protekao je u sjajnoj atmosferi.

Generalni direktor kluba, Goran Grkinić zadovoljan je uslovima i napominje da ovo nije prvi put da su Zmajevi odabrali ovu destinaciju za svoje zimske pripreme:

– Ovo su već četvrte pripreme zaredom koje provodimo u antalskoj regiji, a prvi put smo u hotelu ‘Belis’ i prezadovoljni smo. Imamo izvrsne uslove za rad, sačekalo nas je lepo vreme i mislim da će ekipa uz dobre treninge imati sve preduslove za napredak, zadovoljan je Grkinić.

Šef stručnog Štaba, Dragan Aničić takođe ne krije zadovoljstvo dobrim uslovima:

– Imamo sjajnu priliku da se spremimo najbolje što možemo za nastavak sezone. Očekuju nas pripremne utakmice sa jaki ekipama, što je bila moja velika želja, tako da mislim da će igrači moći da napreduju u svakom pogledu tokom ovih priprema. Ovo su prve kompletne pripreme koje ću proći sa ekipom i radićemo na svim aspektima igre za koje nismo imali vremena, optimističan je Šef struke Voždovca.

FOTO: FK VOŽDOVAC

Jedan od najiskunijih u timu Zmajeva, kapiten Miloš Pavlović takođe u prvi plan stavlja uslove u kojima se radi:

– Sjajni uslovi za razliku od vremenskih prilika u Srbiji koje ne idu na ruku ekipama koje se spremaju za nastavak šampionata. Radimo vredno, spremamo se i nadamo se da na proleće vraćamo Voždovac na mesto koje mu pripada, a to je gornji deo tabele i plej of.

Šef stručnog štaba, Dragan Aničić na pripreme je poveo 22 igrača, od kojih su tri golmani. Od novajlija na pripreme su krenuli Predrag Sikimić, Dušan Matović, kao i talentovani Strahinja Bošnjak koji je iz Partizana došao u redove voždovčana.

Tokom boravka na pripremama, fudbaleri Voždovca odigraće četiri kontrolne utakmice, od kojih je prva zakazana za 30. januar, protiv poljske ekipe Leh iz Poznanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter