0
Evropske lige

SERIJA A: Kakav meč u Veroni, sedam golova, dva penala i pogodak Filipa Đorđevića kao u najboljim danima (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.19 u 14:55

Fiorentina je slavila protiv Kijeva rezultatom 4:3.

Iako je bila na pragu da prospe sve što je dobro uradila, Viola je uspela da osvoji tri boda.

Odlično je otvorio gostujući tim utakmicu, to je bila prava opsada gola Kjeva, a isplatilo se već u 4. minutu kada je nakon nekoliko pokušaja Murijel izbio sam pred golmana domaćina i doneo prednost Fiorentini. U 27. minutu je već bilo 2:0. Simeone je prošao po desnoj strani, propustio priliku da uputi centaršut, ali se po okretu ipak upisao među asistente kada je uposlio Benasija koji je postigao jedan od lepših pogodaka u karijeri.

Uspeo je i tim iz Verone da postigne pogodak do kraja poluvremena. Depaoli je uputio centaršut sa desne strane, a odlično je Stepinski skočio u kaznenom prostoru Viole i matirao golmana tog tima.

U drugom poluvremenu je Benasi umalo postao pravi tragičar. Na pola sata do kraja utakmice je ovaj fudaler odbranio priliku Kjeva na gol liniji svog tima, ali nedozvoljeno, rukom, te skrivio jedanaesterac i zaradio crveni karton. Pelisijer je iskoristio najstrožu kaznu i doneo izjednačenje.

Međutim, utakmicu je rešio Federiko Kijeza sa dva postignuta gola u razmaku od sedam minuta. Između dva gola Kijeze Pelisijer je, za razliku od prvog pokušaja, bio neprecizan sa kreća.

Utešni pogodak za domaćina je u 89. minutu postigao Filip Đorđević koji je skočio iznad defanzivaca Fiorentine i iskoristio odličan centaršut Depaolija.

ITALIJA 1 – 21. KOLO:

Subota

Sasuolo – Kaljari 3:0 (2:0)
/Lokateli 9, Babakar 45+4pen, Matri 87/

Sampdorija – Udineze 4:0 (1:0)
/Kvaljarela 33 penal, 56 penal, Lineti 68. Gabijadini 78/

Milan – Napoli 0:0

Nedelja

Kjevo – Fjorentina 3:4 (1:2)
/Stepinski 38, Pelisije 60pen, Đorđević 89 – Murijel 4, Benasi 27, Kjeza 79, 86/

15.00 Parma – SPAL
15.00 Atalanta – Roma
15.00 Bolonja – Frozinone
18.00 Torino – Inter
20.30 Lacio – Juventus

Ponedeljak

20.30 Empoli – Đenova

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter