0
Domaći fudbal

MILETIĆ ZA HOTSPORT O HAOSU U ANTALIJI: Ovo nikad nisam doživeo, moraću da pustim kosu!

Objavljeno: 26.01.19 u 22:20

Antaliju je juče i danas zahvatila oluja praćena tornadom, a fudbalere Partizana opšti vremenski haos zatekao je baš na treningu drugog dana priprema.

Nakon vetra i kiše, krenuo je da pada veliki grad, koji je u nekoliko sekundi oterao igrače sa terena u zaklon. Kako nam je preneo Nemanja R. Miletić, nije bilo nimalo bezazleno.

– Trening je počeo sa vetrom i kišom, a posle zagrevanja je počeo pravi haos. Prvi put sam video tako nešto. Verujte mi, ne lažem kad kažem da je grad bio veličine jajeta. Bukvalno smo bežali da se sakrijemo, a imao sam osećaj kao da mi neko udara čvrge po glavi na svake dve sekunde. Bukvalno tako! – rekao je Miletić za HotSport.

Iako igračima pri udaru leda nije bilo svejedno, ipak i na samom terenu, a i kasnije je smisao za humor među njima ostao prisutan.

– Stvarno nisam navikao da me neko ili nešto tako udara po glavi. Moraću da pustim kosu! – našalio se popularni ‘Ćelavi’.

Partizanov drugi dan na pripremama protekao je u borbi sa vremenskim (ne)prilikama, a očekuje se da narednih dana igračima bude mnogo prijatnije na treninzima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter