0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ako Španci malo podignu obeštećenje još jedan igrač napušta Zvezdu!

Objavljeno: 26.01.19 u 10:33

Konačan dogovor je moguć u narednih nekoliko dana, a napadač je zadovoljan ponuđenim uslovima.

Skoro svaki prelazni rok u poslednje dve godine ne može da prođe a da se ne spomene odlazak Slavoljuba Srnića iz Crvene zvezde, a kako saznaje HotSport konačan dogovor šampiona Srbije i Las Palmasa je moguć u narednih nekoliko dana, pošto prelazni rok se zatvara 31. januara u Španiji. Krilni napadač je danas otputovao sa ekipom u Antaliju, a ako „žuti“ sa Kanarakih ostrva pojačaju prvobitnu ponudu može da dođe do realizacije posla. Ipak, čeka se da prođe vikend i da se onda čelnici drugoligaša izjasne.

Crveno-beli neće da koče odlazak krilnog napadača, ali postoji sporazum sa Čukaričkim da nema prodaje ispod određene cene i ako Španci dodaju još malo novca uslediće rastanak posle tri i po godine. Prošlog leta je saradnja produžena i Ueska je htela da dovede momka koji je imao važnu ulogu u timu trenera Vladana Milojevića. Ostaje da sačeka poziv iz Turske ili sačeka neku novu ponudu, mada je za njega ova od Las Palmasa svakako dobra.

Slavoljub Srnić je u dresu Crvene zvezde odigrao 95 utakmica i postigao je 13 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter