Crvena zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić’ promovisala novo pojačanje, Aleksu Vukanovića, koji je već pre par dana potpisao ugovor.

Vukanović je na ‘Marakanu’ stigao iz kruševačkog Napretka, a ugovor je tada potpisao u crveno-belom dresu, u kom je došao na stadion.


Danas je zvanično promovisan javnosti i to je učinio u društvu sportskog direktora Mitra Mrkele. Mladi napadač je istakao veliko zadovoljstvo što je konačno u željenom klubu.

– Velika mi je čast što sam ovde, druge opcije nisam ni razmatrao. Crvenu zvezdu nisam mogao da odbijem. Prvi utisci su fenomenalni – rekao je Vukanović novinarima u medija centru stadiona ‘Rajko Mitić’.

Vukanović je upitan da li ima osećaj da su ga navijači Zvezde dočekali kao napadača koji daje golove Partizanu.

– To navijači žele, a to bih i ja voleo. Ne volim da obećavam golove, a nadam se da ću ga dati – poručio je novi napadač crveno-belih.

FOTO: STARSPORT

Na stolu je imao i mnogo bogatije ponude, ali nije oklevao.

– Da, bilo je ponuda iz Južne Koreje i Saudijske Arabije koje su bile bogatije – otkrio je Vukanović.

Dobro je poznato da je i Partizan imao želju da ga dovede, čak postoji priča po kojoj je već sve bilo dogovoreno oko njegovog prelaska u Humsku. Obavljen je sastanak u beogradskom hotelu sa sportskim direktorom Partizana Ivicom Ilievim, ali…

– Da, videli smo se u Hajatu sa Ilievim. Moje je da saslušam sve ponude, ali sam direktoru rekao da to nije moja želja – razrešio je dilemu Vukanović.

Na tu temu se oglasio i Mitar Mrkela, budući da je pre par dana upravo Iliev dao izjavu da nije bilo ‘otimanja’ igrača, kako su neki mediji prenosili.

– Ilieva puno cenim i mogu da se složim sa njim, nije bilo uzimanja igrača – kratko i jasno je poručio Mrkela.

FOTO: STARSPORT