0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK PO MERI: Srbin napustio Seul, superligaši stali u red!

Objavljeno: 24.01.19 u 11:17

Dogovor postignut za sporazumni raskid ugovora na obostrano zadovoljstvo, a sledi uskor izbor novog kluba.

Otišao je Bojan Matić pre sedam meseci u Seul istorijskom transferom iz Mačve.

Promenom rukovodstva i trenera usledila je obnova čitavog tima za novu sezonu koja startuje od marta, tako da su i stranci napustili redove prvoligaša iz Juzne Koreje. Srbin je kako saznaje HotSport, posredstvom menadžera Dejana Čurovića postigao sporazumni raskid ugovora na obostrano zadovoljstvo, a uskoro sledi izbor novog kluba. Na Dalekom istoku golgeter je upisao 11 mečeva i postigao dva pogotka za 694 minuta provedena na terenu. Borba za opstanak je uspešno završena, ali su se čelnici odlučili da dovedu nova pojačanja.

Bivši napadač Mačve pakuje kofere i sutra kreće za Srbiju sa čistim papirima i kao slobodan igrač može da potraži novi klub. Već su počeli da zovu srpski prvoligaši kojima je potreban napadač, a ostaje da Matić izvaga ponude u narednom periodu pošto je opcija i inostranstvo tako da ima vremena za naredni korak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter