4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Samo što se vratio u Humsku, defanzivac ponovo otišao i pojačao superligaša!

Objavljeno: 24.01.19 u 14:46

Nakon četiri i po godine sledi rastanak sa crno-belima, a u novoj sredini ga čeka mnogo bitnija uloga.

Reč je o supertalentovanom štoperu Strahinji Bošnjaku, koji će karijeru nastaviti u klubu iz Zaplanjske ulice.

Nakon šest mesecei provedenih u redovima Zemuna, Bošnjak se vratio u svoj matični klub, ali pošto trenutno nije u planovima trenera Zorana Mirkovića on će više minuta za sebe morati da potraži u nekoj novoj sredini. U red za usluge ovog defanzivca stalo je nekoliko timova, a najkonkretniji bio je Voždovac, koji je i priveoleo mladog štopera i koji bi sutra trebalo da ga predstavi kao novo pojačanje.

FOTO: STARSPORT

Tako će Zmajevi na proleće biti jači za još jednog defanzivca i člana malde reprezentacije Sribije. Bošnjak je u jesenenjem delu šampionata za Zemun odigrao osam utakmica, a za to vreme postao je i član mlade reprezentacije, koja će narednog leta predvođena selektorom Goranom Đoroviem igrati Evropsko prvenstvo, a na kojem bi trebalo da nastupi i mladi štoper.

(VIDEO:YouTube/Ognjenovic Football)

Ovaj devetnaestogodišnjak prošao je kompletnu omladinsku školu kluba iz Humske i predstavlja jedan od bisera iz ‘klase 1999’.

0
0

4 Komentara

  1. To što su crno-beli fudbalske neznalice, još se nekako i može oprostiti. Ali, to što su nepismeni, bruka je i sramota, samo takva! Možda bi Vučela mogao da oformi koju noćnu školu za osnovne pojmove iz gramatike i interpunkcije, sa posebnim naglaskom na razdvajanju reči, negutanju slova, pravilnoj upotrebi početnog velikog slova, i tako dalje i tome slično.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odlicno za njega da se razvije igranjem i zablista u unom sjaju. Nadam se da je otisao na pozajmicu uz obavezu da odigra dve trecine prvenstvenih meceva! Partizan supertlaentovanim momcima treba da obezbedi takve aranzmane jer bez toga nema nista ,tj. nikakve koristi od pozajmica. Klubovi u stvari imaju veci interes da razvijaju sopstvene igrace i da ih kasnije prodaju. Ako je vec trebalo Kokira dati na pozajmicu, bas bi mu Vozdovac odgovarao da zajedno idu tamo ,ali samo pod navedenim uslovima. REAzumem i to da je moguce da ce Kokir biti na dvojnoj registraciji i ako zatreba da ga po ubrzanoj proceduri vrate…ali tek cemo videti sta cedaurade sadeckom. Moguce je da se ceka da se vidi sta ce biti sa Meskom i Bambijem… Ako odu, Kokir verovatno ostaje uz prvi tim. Meni je samo zao sto nije debitovao, to je Bata morao damu obezbedi. Tu se vala ogresio van tako! Mora da ispravi tu gresku!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter