6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Zvezda produžila ugovor sa stamenim štoperom, evo i detalja…

Objavljeno: 24.01.19 u 20:26

Kako smo već najavili Vujadin Savić produžiće ugovor sa Crvenom zvezdom, paraf se stavlja sutra.

Vujadin Savić i Crvena zvezda nastavljaju zajedno. Zamenik kapitena i uprava našli su zajednički jezik i stavljen je novi potpis. Vujadin Savić će do 2022. godine biti vezan ugovorom za crveno-bele. Crvena zvezda se obavezala da zamenik kapitena sada ima godišnju platu od 300 hiljada evra plus bonusi.

– Utanačeni su svi detalji na obostrano zadovoljstvo, a zamenik kapitena je još jednom pokazao ljubav prema dresu koji nosi. Nastavljamo zajedno i posle leta – poručili su iz Crvene zvezde za HotSport.

Vujadin Savić je u Crvenu zvezdu stigao leta 2017. godine i do sada je odigrao 51 utakmicu.

0
0

6 Komentara

  1. Ovaj dvojac sa slike ne može nigde u svetu igrati osim u Zvezdi! Savić je svuda bio rezerva a Stojković je čak bio rezerva u Minhenu 1860, nemačkom drugoligašu koji je tada ispao iz druge lige! ali, pošto je Zvezda poluprivatni klub interesne grupe koja je na vlasti, oni su im omogućili nove ugovore a time su onemogućili Zvezdu da uradi nešto u novim kvalifikacijama za Evropu!,

    0
    0
    Odgovori
  2. Ova prva dva lika na slici iznad naslova, koji sede zagrljeni sa blaženim osmesima. uljuljkani u sveže sećanje na maestralne partije u LŠ, zbog kojih smo primili većinu od 17 golova, su potpisali nove ugovore! Zvezda je time dokazala da je klub koji će vrlo teshko povratiti davno izgubljeni ugled! Da li ovi diletanti shto vode Zvezdu misle da sa ova dva dokazana vezasha, mozhe da napadne Evropu na jesen, kao i sa trenerom koji postavlja zglobni autobus ispred svog shesnaesterca, pojačan sa 4 spora zadnja vezna igracha, kao shto je bilo protiv PSŽ u Parizu, kada smo primili istorijskih 6 komada?! I takav trener je proglashen za trenera godine u Srbiji?! Jadan srpski fudbal na kakve je grane spao!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako Milojević posle igara Zvezde u grupnoj fazi LŠ nije shvatio da sa Stojkovićem, Savićem, Srnićem I Čaušićem nema šta tražiti u novim kvalifikacijama za Evropu, onda će on da odseče granu na kojoj sedi I kad padne sa grane, taj pad može da bude tragičan po njega! Treba samo da se seti kakvu je gubitničku taktiku primenjivao na svim utakmicama u gostima u LŠ, kako mu je igrala šuplja odbrana zbog koje smo primili razočaravajućih 17 golova! Zatim igra Zvezde mora da bude mnogo brža i sa više borbenosti I tempa! Posebno, igra zadnjih veznih mora biti mnogo brža uz brzo iznošenje lopte! Ljutio se neko ili ne sve ovo navedeno je živa istina, jer da nije istina ne bi smo primili 17 golova u tri utakmice I osvojili poslednje mesto!

    0
    0
    Odgovori
  4. Navijam za Zvezdu od pamtiveka do danas! Žao mi je što moram da kažem ali ako I ove godine glavni igrači u odbrani Zvezde budu Stojković I Savić, jako spori I nedorasli za Evropu, šta je pokazala I LŠ, onda nemamo nikakve šanse u novim kvalifikacijama za Evropu!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sjajan potez uprave Zvezde što je produžila ugovor sa sjajnim Savićem a pustila je onog bezveznog Degeneka! Savić nije hteo ostaviti Zvezdu na cedilu i pored velikog interesovanja inostranih klubova! Sa njim će Zvezdina odbrana biti mnogo brža! I nije istina da Savić bira utakmice na kojima će igrati!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter