0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Mladi reprezentativac Srbije operisao prepone

Objavljeno: 24.01.19 u 16:39

Pred jednim od najtalentovanijih domaćih igrača je pauza i oporavak.

Hiruški zahvat je uspešno odrađen u Beogradu, a napadač kreće sa treninzima za dve do tri nedelje

Nije mogao da se reši problem bez hiruškog zahvata, pa je kako saznaje HotSport Aleksandar Lutovac operisao prepone. Krilni napadač Rada je konsultovao i stručnjake iz Italije, koji su procenili da je najbolje da se problem reši hiruški. Lekari prate oporavak, a prve procene su da će se standardni član mlade reprezentacije Srbije, naći na terenu za dve do tri nedelje. Član ‘orlića’ se konsultovao sa lekarskom ekipom iz stručnog štaba selektora Gorana Đorovića i očekuje se da Lutovac bude deo ekipe za dva testa u martu.

Adut ‘građevinara’ verovatno neće biti potpuno spreman za start prolećnog dela sezone 16. februara, ali će moći da pomogne kasnije u borbi za opstanak.

FOTO: STARSPORT

Pre nekoliko nedelja Lutovac je bio na meti Kluža, a sve je prolongirano za leto, kada će igrač napustiti Banjicu. Jesenas je upisao 18 mečeva, na kojima je postigao dva pogotka i imao četiri asistencije za 1.532 minuta koliko je proveo na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter