1
Domaći fudbal

FOTO: SPORTAL.BG

POJAČANJE IZ REGIONA: Crvena zvezda već spremila veliki posao za leto – bugarski špic stiže pred kvalifikacije!

Objavljeno: 24.01.19 u 11:46

Kao klinac bio je na meti Liverpula, a dobre preporuke crveno-beli dobili od bivšeg trenera Slaviše Stojanovića.

Posle uspeha u Evropi izgleda da je Crvena zvezda postala ‘mamac’ za mlade igrače i posle preporuke veziste iz Francuske izgleda da šampion Srbije ima pika i u Bugarskoj.

Crveno-beli su prema vestima iz komšiluka zaintresovani za 19-godišnjeg napadača Levskog Stanislava Ivanova. Golgeter je već tri sezone u najboljem timu kluba iz Sofije i do sada je postigao 25 golova. Dobre preporuke za mladog reprezentativca Bugarske dao je bivši trener crveno-belin Slaviša Stojanović pošto je sarađivao sa Ivanovim do skoro i preuzimanja mesta selektora reprezentacije Letonije.

Bugarin je pre pet godina dobio poziv Liverpula i bio je u kampu slavne ekipe, a na leto mu ističe ugovor tako da Zvezda hoće da ima zalog za budućnost. Priča je otvorena i ostaje da se sačekaju naredni potezi, ali skeniranjem budućih eventualnih pojačanja crveno-beli pokazuju da hoće da nastave sa nizom uspeha pogotovo u Evropi.

(FOTO: SPORTAL.BG)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter