0
Evropske lige

VRI U LONDONU: Arsenal i Čelsi čekaju, stižu dugo čekana imena!

Objavljeno: 23.01.19 u 11:47

Arsenal i Čelsi bi u narednih nekoliko dana trebalo da budu glavni akteri zimskog prelaznog roka.

„Tobdžije“ iz severnog Londona bi mogle da dođu do dva sjajna igrača. Prvi je Denis Suarez, fudbaler Barselone koji je već neko vreme nezadovoljan u Kataloniji i koji je od uprave kluba već tražio da ga puste u prestonicu Engleske. U prilog tome govori i odluka da Barselona Suareza izostavi iz ekipe koja će se suprotstaviti Sevilji u Kupu Kralja, pa bi posao mogao da bude završen već u narednih nekoliko dana.

Drugo ime je Erik Bali, kog Arsenal želi da pozajmi od Mančester Junajteda od kraja sezone, mada „crveni đavoli“ nisu sigurni da žele da pojačaju jednog od glavnih rivala. Navodno, Junajted je prvu ponudu odbio, ali Arsenal ne odustaje pa bi Bali mogao Mančester da zameni Londonom.

Što se tiče Čelsija, Gonzalo Iguain je na putu ka Londonu gde ga očekuju lekarski pregledi, a potom potpis ugovora o pozajmici do kraja sezone. Čelsi se nada da će sva papirologija biti sređena već danas, kako bi Argentinac mogao da debituje za novi klub već u četvrtak protiv Totenhema u meču Karabao kupa, prenosi tamošnji Telegraf.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter