3
Evropske lige

SRAMAN GEST SLAVNOG PORTUGALCA NAKON NESTANKA EMILIJANA SALE: Čestitamo, Kristijano, sad si i zvanično bezosećajni i samoživi kreten (FOTO)

Objavljeno: 23.01.19 u 13:15

Poslednja dva dana traje drama nakon što je Emilijano Sala, fudbaler Nanta koji je u utorak trebalo da bude promovisan kao novo pojačanje Kardifa, nestao bez traga prilikom izvesnog pada aviona kojim je išao iz Francuske u Vels, ali to kao da ne dotiče Kristijana Ronalda.

Dok ceo svet sa nepodeljenom pažnjom prati razvoj situacije i nada se da će se dogoditi čudo, Kristijano Ronaldo je odlučio da sa navijačima podeli fotografiju na kojoj je nasmejan, opušten, srećan i – u svom avionu, sa sve smajlijem, crtežom letelice koja uzleže i podignutim palcem kao propratnim komentarom.

Iako je na račun Portugalca tokom karijere upućeno mnogo kritika i veliki broj navijača ga ne voli zbog ponašanja, ovo je prvi put da je Ronaldo zapravo uradio nešto za sportistu njegovog statusa nepojmljivo i neshvatljivo. 

Možda najbolji komentar dao je legendarni Gari Lineker:

Ovo nije dan za ovakve tvitove. Zaista nije.

Naravno, ljudski je grešiti, i moguće je da Ronaldo jednostavno nije imao infromaciju o događaju sa Lamanša u koji su uprte oči čitave planete, ali čak i da je to situacija, ovaj potez bi Portugalcu mogao da oduzme veliki deo navijača, ali i poštovanja koje je sa punim pravom i razlogom stekao u poslednjih deceniju i po. 

No, nije to najgore, već nedostatak bilo kakvog odgovora ili znaka kajanja, iako je od postavljanja sporne fotografije prošlo 16 sati?!

0
0

3 Komentara

  1. Kakav naslov i kakav tekst. Gde je objektivnost i razumevanje, možda nije znao za nesrećni slučaj, nego odma bombastican naslov, takvi su nam danas tabloidni novinari.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter