9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROJEKAT: Još jedno ‘skretanje’ na Autokomandi, Zvezda ‘krade’ Partizanov ‘posao zime’!

Objavljeno: 23.01.19 u 10:21

Realizacija plana Crvene zvezde bi mogla da usledi u narednih desetak dana, pošto defanzivac ima ponude da napusti „Ljutice Bogdana“.

Nije tajna da Crvena zvezda hoće Milana Gajića iz Bordoa i desni bek ima poziv da se preseli u redove šampiona Srbije, a njegov prelazak  može da ubrza eventualna prodaja Milana Rodića.

FOTO: STARSPORT

Za defanzivca postoje dve ponude, ali obe strane vagaju da li je pravi trenutak za rastanak ili da se sačeka leto. Na njegovoj poziciji šansu čekaju Hajdin i Terzić, mada tu ulogu moze da odradi i univerzalac Gobeljić. Ukoliko usledi rastanak sa reprezentativcem Srbije, koji je igrao u grupnoj fazi Lige nacija onda sledi posao sa Francuzima.

Zvezda je spremna na ove opcije u zavisnosti od želje igrača, koji ima još godinu i po dana ugovora sa dobrim primanjima. Ipak, plan Gajića je da igra u 2019. godini, kako bi bio u potpunosti spreman za Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu, koje počinje u junu. U narednim danima čeka se rasplet na obe strane.

FOTO: STARSPORT

Podsećamo, Gajić je trebalo da bude Partizanov „posao godine„, ali bi sjajni bek umesto u Humskoj lako mogao da promeni pravac i završi na „Marakani„.

0
0

9 Komentara

  1. Eto vam ga odmah!Taj decko je zardjao skroz, ne igra celu sezonu i vise tu nema igraca! Partizan ima beka ko bog, Enake je najbolji bek u SL.Ali imamo problem sa strancima! S obzirom da je obavezan starter Valiente, a imamo Rikarda kao startera i Zakarica, svi drugi vise!To je objektivan problem, zato je Partizan i zeleo Gajica. Ali nije to pitanje dakle nekog superkvaliteta da bi se rvali za njega. Ako ga Frajla hoce eto joj ga! To mesto, po meni nije problem u ekipi Partizana. Kriticno je desetka i jedno krilo i zadnji vezni! Sve drugo je ok.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvo skretanje na Autokomandi? Zvezda ga zeli godinama, a uz sve to je navijac Zvezde. Nigde on ne bi skrenuo, vec bi dosao tamo gde odavno pripada!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta mislite da vi fino napisete u kojem klubu on trenutno igra, a ne čiji je igrač? Kakvo je ovo podizanje cijene igraču…

    0
    0
    Odgovori
      • Rekreativno trenira ili…pošto 22 utakmice nije bio ni u protokolu Znači nije igrač? Sad ide stara priča, dogovor sa čelnicima Zvezde ili Partizana o povrataku u klub, potpisom ugovora koji odgovora čelnicima kluba posto će te pare njima da idu, a onda se čeka ponuda iz Evrope za koju niko neće praviti probleme. Svi zadovoljni i sretni. Vrate se u Srbiju iz „ljubavi prema voljenom klubu “ ali odlaze čim prije mogu. Da ičemu valja ostao bi u Evropi. Pa vidis ove nase igrace kakvi anonimus klubovi kupuju!

        0
        0
        Odgovori
  4. Gajic je navijac Zvezde i ako ga Zvezda hoce, dobice ga, morace da plate obestecenje, a igrac ce sebi upropastiti karijeru zato sto nece tamo otici, gde ce igrati !?

    0
    0
    Odgovori
    • Jes a kod vas bi se proslavio. Jesi ti svestan koliko si smesan. Gajic ukoliko dodje u Zvezdu, igrace i bice reprezentativac Srbije! U slucaju da dodje kod vas, rizikuje da zavrsi kao Antonov!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter